У Харкові чоловік намагався підзаробити, але його зупинили поліцейські

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у незаконній порубці дерев

Своїми діями зловмисник спричинив державі матеріальну шкоду на суму близько 300 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У серпні 2022 року на території Нововодолазької селищної ради 68-річний житель міста Зміїв познайомився з двома невідомими, які займалися риболовлею, та запропонував їм провести "зачистку" дерев. Зловмисник запевнив, що має в наявності всі необхідні документи та дозволи. Вони погодились.

Впевнившись, що за ними ніхто не спостерігає, зловмисники бензопилою зрізали 46 дерев породи "клен сироростучий". Під час завантаження деревини до автомобіля чоловіків помітили поліцейські відділення поліції № 3 ХРУП № 1.

19 січня слідчі спільно з працівниками Харківської окружної прокуратури в Харківській області повідомили 68-річному порушнику про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Наразі працівники поліції встановлюють усіх осіб, які причетні до скоєння злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух: є загиблі

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Потерпілий загинув.

У Харківській області сталася трагедія: подробиці

Внаслідок побутової пожежі, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Де сталася подія – читайте за посиланням.

У Харківській області будуть розкидати приманки у лісах

В 2023 році в регіоні зафіксовано 117 спалахів сказу тварин. Майже 70% виявлено на деокупованих територіях або в зонах, де велися активні бойові дії. Зокрема в Ізюмському та Чугуївському районах області. Така ситуація пов’язана з неможливістю проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин і контроль їхньої популяції в попередньому 2022 році.

Цьогоріч проведуть 2 пероральні вакцинації – навесні та восени. Це має знизити ризик розповсюдження сказу серед диких тварин, а тим більше передачу інфекції свійським



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться