Харківські комунальники врятували жінку: подробиці

Комунальники отримали подяки за небайдужість і сміливість

У Салтівському районі робітники КП “Харківблагоустрій” врятували жінку від грабіжника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді розповіли, що зловмисник побив харків’янку та намагався її пограбувати. “Робітники комунального підприємства Віталій Красицький та Юрій Альохін почули крики жінки та одразу прийшли на допомогу. Комунальники затримали нападника та викликали поліцію”, - йдеться у повідомленні.  

Вчинок комунальників не залишився непоміченим. За виявлені небайдужість і сміливість, надання допомоги в забезпеченні правопорядку та захисту безпеки громадян директор КП “Харківблагоустрій” Валерій Білокудря вручив їм подяки.

pictureРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що патрульні у Харкові затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу. У поліції зазначили, що у неділю ввечері під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж. Які речі викрав зловмисник, читайте за посиланням.

Також поліція Харкова викрила зловмисника викрила - він ошукав десятки людей, продаючи неіснуючі товари через Інтернет.

У поліції розповіли, що на сайті потерпілі робили замовлення товарів і на вимогу продавця здійснювали передоплату. Отримавши кошти, зловмисник не виходив на зв'язок.

З 2022 року шахрай ошукав 66 клієнтів на загальну суму близько 160 тисяч гривень. Що загрожує зловмиснику, читайте докладніше далі.

Читайте про протиправні дії підлітків, за які можуть покарати батьків. Що вчинили неповнолітні читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться