Заборонили відпочивати на пляжах ще в одній громаді Харківщини

Яким буде купальний сезон у Харківській області

У Зміївській територіальній громаді повідомили мешканцям про заборону відвідувати місць масового відпочинку на водних об’єктах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради. 

“Зміївська міська рада інформує, що відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Зміївської територіальної громади протягом купального сезону 2024 року заборонено відвідування місць масового відпочинку на водних об'єктах”, - наголосили у міській раді.

До мешканців громади звернулися з проханням не нехтувати забороною, а також берегти себе та своїх близьких.

Нагадаємо, що в Печенізькій громаді відсутні місця масового відпочинку людей на водних об’єктах. Печенізький селищний голова Олександр Гусаров повідомив, що у квітні на березі Печенізького водосховища, поблизу села Мартове, стався надзвичайний випадок - внаслідок вибуху вибухонебезпечного предмета постраждав 64-річний чоловік. За попередніми даними ДСНС, під час риболовлі чоловік наступив на протипіхотну міну та підірвався. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навесні у харківських лісах планували відкрити безплатні рекреаційні пункти, які захищають ліс від вогню та створюють безпечний відпочинок в лісі. На Харківщині відкриють 2 рекреаційні пункти - їх облаштували в найбільш відвідуваних лісових масивах, що знаходяться вздовж швидкісних автомобільних доріг. Про облаштування зон відпочинку, читайте тут.




Джерело: https://t.me/zmrada/295
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться