Краса у Центральному парку поступово зникає (ФОТО)

Які квіти цвітуть у Центральному парку цього тижня

У Центральному парку змінюється пора цвітіння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Центрального парку.

“Сезон цвітіння магнолії завершується. Ще кілька днів і усі квітки опадуть на землю ніжними пелюстками”, - розповіли у парку.

Також наголосили, що на заміну їм вже прийшла тендітна сакура та яскраві тюльпани. “Буяння весни триває!”, - зазначили у Центральному парку.

Також у парку показали, які квіти продовжують цвісти. “Яскраві фарби наших квітників надихають навіть у таку не дуже приємну погоду. Гарної середи вам, друзі!”, - звернулися до містян у парку 24 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території КО “Харківський зоологічний парк” провели профілактичний карантин. Такі заходи провели з метою контролю за тваринами, яких планують передати в межах програми обміну до екопарку “Ковалівка” Полтавської області. Також за програмою обміну з екопарку “Ковалівка” до відділу хижаків КО “Харківський зоологічний парк” передадуть тигрицю, на ім'я Лілі. Яких тварин передадуть у Полтаву з Харкова, читайте за посиланням

А харківські школярі цього року долучилися до важливої акції. Заклади середньої освіти Салтівського району доєднались до загальнонаціональної акції “Випускники 2024 року для майбутніх поколінь”. 

“Учні 11-х класів, їхні батьки та педагоги біля своїх ліцеїв та гімназій висадили дерева, кущі та квіти як символ незламного духу та віри в перемогу України. Подібні заходи пройшли в усіх містах та селах країни з ініціативи Асоціації професіоналів довкілля”, - розповіли у Харківській міській раді.




Джерело: https://t.me/park_ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться