У Харкові за час війни народилася «ювілейна» кількість дітей

Цього тижня у Харкові народилося більше хлопчиків

У місті Харкові народилося 59 дітей з 2 по 8 травня. Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я, серед новонароджених - 31 хлопчик і 28 дівчаток, інформує портал "Коментарі".

Загалом з початку війни в Харкові з'явилося на світ 5030 дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по житлових будинках у Харкові. Сталися сильні пожежі. Попередньо пошкоджено 12 приватних житлових будинків.

Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес.

Всюди – виключно цивільна інфраструктура та житловий район. Деталі та фото обстрілів – за посиланням.

Читайте також: У ХОВА закликали до децентралізації енергосистеми та розповіли, чого не вистачає

У Києві відбулося засідання другого Міжнародного саміту міст і регіонів, на якому виступали голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Олег Синєгубов повідомив, яка наразі є ситуація з енергосистемою області та зазначив, що із 2022 року армія рф пошкодила або знищила 660 об'єктів електропостачання. Лише завдяки героїзму наших енергетиків вдається хоч частково відновлювати знищене.

"Які рішення ми бачимо? Окрім відновлення генеруючих підприємств, на що потрібен час та великий ресурс, — це децентралізація енергосистеми. Постійно ведемо перемовини з іноземними партнерами, забезпечення новим обладнанням потрібне вже зараз, адже до нового опалювального сезону залишається не так багато часу. Лише для відновлення одного із зруйнованих об’єктів необхідні більше 190 млн грн", – наголосив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться