Що у Харкові може з’явитися під землею – повідомив мер

Йде безпосередня робота з профільними міністерствами з цього напрямку

Реанімаційні та операційні відділення будуть створені на базі низки медичних закладів міста Харкова. Про це сьогодні, 10 травня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Ми працюємо разом з Міністерством охорони здоров'я щодо створення реанімаційних та операційних під землею на базі наших лікувальних закладів", - повідомив мер.

Крім цього, в місті продовжать розширювати мережу підземних закладів культури, оскільки харків'яни мають на це запит.

"У нас уже працюють установи, які показують вистави під землею, і ми масштабуємо цей досвід. Бо є запит на вистави, на живе спілкування в безпечному просторі. Важливо, щоб культурне життя не зупинялося", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по житлових будинках у Харкові. Сталися сильні пожежі. Попередньо пошкоджено 12 приватних житлових будинків.

Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес.

Всюди – виключно цивільна інфраструктура та житловий район. Деталі та фото обстрілів – за посиланням.

Читайте також: Сьогодні о п’ятій ранку ворог намагався прорвати лінію оборони на Харківщині

Протягом цієї доби на Вовчанському напрямку ворог здійснював авіаудари із застосуванням керованих авіаційних бомб (КАБ).  З початком ночі російські окупанти посилили вогневий тиск на передній край нашої оборони за підтримки артилерії. Про це повідомили в Міністерстві оборни України.

"Приблизно о 5 ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки", – написали в Міністерстві. Що діється на цьому напрямку – читайте за посиланням.

                                                                                    



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться