Особливі картки отримали представники університетів Каразіна, Бекетова та ХПІ

Представникам трьох вишів видали «Картку харків’янина»

Понад 800 "X-card" 10 травня вручили представникам трьох закладів вищої освіти міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, власниками "Картки харків’янина" стали співробітники та студенти Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова та НТУ "Харківський політехнічний інститут".

Вони отримали можливість скористатися унікальними пропозиціями 112 партнерів проєкту в 12-ти категоріях (АЗС, супермаркети, медицина тощо).

Детальніша інформація про проєкт – за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають житло мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Що робиться на Харківському напрямку – інформація Генштаба

На Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною та динамічно змінюється. Ведуться бойові дії на напрямках Пильна - Лук’янці, Пильна - Глибоке, Пильна - Олійникове, Муром - Бугруватка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Крім того, противник проводить штурмові дії на напрямках Стрілеча - Глибоке, Олійникове - Глибоке, Оліникове - Лук’янці, Муром - Стариця, Плетенівка - Тихе.

Чи має ворог тактичний успіх і які ще атаки застосовує ворог – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться