Грошову допомогу можуть отримати мешканці Харківщини: анкета

Благодійну грошову допомогу можуть отримати мешканці громади на Харківщині

Запорізький благодійний фонд "Єдність за майбутнє" в партнерстві з World Vision International (WVI) надає благодійну грошову допомогу сім'ям чи особам, що перебувають у складних життєвих обставинах. Допомога надається людям, які на даний час проживають на території Чугуївської громади Харківської області або зареєстровані як ВПО та знаходяться в цій громаді, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію громади.

Благодійний фонд "Єдність за майбутнє" згідно підписаного Меморандуму з громадами отримує списки сімей, які належать до вразливих категорій і знаходяться у складних життєвих обставинах та запрошує їх на верифікацію документів.

В рамках проєкту буде надаватися багатоцільова грошова допомога та грошова допомога для підготовки до зими.

Багатоцільова грошова допомога розрахована на 3 місяці і буде надана шляхом одноразового переказу коштів на банківський рахунок отримувача. Благодійний фонд "Єдність за майбутнє" вибиратиме осіб з числа ВПО та найбільш уразливого населення за такими критеріями із врахуванням множинних вразливостей:

- Домогосподарства з доходом нижче 6 318 грн на особу на місяць

- Домогосподарства з 2 і більше дітьми

- Домогосподарства з внутрішньо переміщеними особами

- Домогосподарства з одним головою (одна особа в сім'ї)

- Домогосподарства з вагітними/годуючими жінками

- Домогосподарства з членами похилого віку (старше 60 років) (у т.ч. одинокі домогосподарства чи домогосподарства, очолювані людьми похилого віку)

- Домогосподарства з членами з обмеженими можливостями (психічними або фізичними)

- Домогосподарства з членами, які мають хронічні захворювання чи медичні стани

- Домогосподарства, члени яких отримали поранення або загинули внаслідок обстрілів

- Домогосподарства, житло яких було зруйновано або пошкоджено внаслідок конфлікту.

Багатоцільова грошова допомога в розмірі 10 800 грн. на члена родини (з розрахунку 3600 грн. в місяць на 1 особу на 3 місяці наперед) буде надана шляхом одноразового переказу коштів на особисту банківську карточку отримувача протягом травня – липня 2024 року.

Грошова допомога для підготовки до зими в розмірі 20 220 грн. на родину буде надана шляхом одноразового переказу коштів на особисту банківську карточку отримувача протягом серпня – вересня 2024 року.

Після опрацювання анкет, з сім'ями що відповідають критеріям проєкту зв'яжуться працівники фонду. Реєстрація буде відбуватись під час інтерв'ю зі співробітниками благодійного фонду "Єдність за майбутнє" і передбачає збір персональних даних про кожного члена родини. Для реєстрації необхідно мати при собі особисті документи усіх членів родини, а саме:

- Паспорт старого зразку або ID-картка;

- Ідентифікаційний код - ІПН (за наявності);

- Свідоцтво про народження дитини;

- IBAN (у національній валюті);

- Довідка ВПО або інший документ, який підтверджує статус ВПО (для осіб, які є внутрішньо переміщеними особами);

- Документи, які підтверджують критерії вразливості.

Будь ласка, врахуйте: інформація щодо того, чи не отримуєте Ви багатоцільову грошову допомогу від іншої міжнародної організації буде перевірена в спільній базі отримувачів багатоцільової грошової допомоги. Вашу кандидатуру буде відхилено якщо Ви вже отримуєте допомогу від іншої організації.

Як звернутися за допомогою?

Заповніть онлайн-анкету за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться