У будинках Харкова готуються до зими: як саме

«Харківводоканал» готує внутрішньобудинкові мережі до зими

У Слобідському районі бригади комплексу "Харківводовідведення" в рамках підготовки до опалювального сезону капітально відремонтували комунікації у 20 будинках. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Також комунальники замінили близько 560 м трубопроводів холодного водопостачання та понад 100 м мереж водовідведення.

Про це 22 травня повідомив заступник директора комплексу Олексій Кучеревський. За його словами, зараз фахівці завершують оновлення внутрішньобудинкових систем холодної води у багатоповерхівці на пр. Байрона. Там вони додатково встановили нову запірну арматуру, що дозволить відключати мінімальну кількість споживачів у разі ремонтних робіт. Також масштабні реконструкції комунікацій провели в будинках на вул. Киргизькій, пр. Льва Ландау, пр. Петра Григоренка, в проїзді Садовому.

За його словами, загалом у Харкові з початку року масштабні ремонтні роботи провели у 259 будинках, де переклали 13 км комунікацій зі встановленням нового обладнання. Зараз у роботі комунальників - 12 об’єктів, зокрема, на пр. Індустріальному, вул. Волонтерській, вул. Ахсарова, вул. Мироносицькій, бул. Профспілковому, Салтівському шосе та ін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харкову

Через обстріл постраждали цивільні підприємства, на одному з яких сталася пожежа у цеху з папером. Відомо про сімох загиблих та 16 поранених. Деталі жахливого обстрілу – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Харкова просять про допомогу для тварин з евакуації

У КП "Центр поводження з тваринами" зазначили, що до міського притулку привозять багато собак, евакуйованих з прикордонних районів Харківщини, де ворог активізував бойові дії.

Місць у вольєрах для розміщення тварин бракує, тому притулок просить харків’ян та мешканців області допомогти з будками для собак.

Привезти будку можна щодня, з 9:30 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358.

"Якщо ви територіально знаходитеся в Харкові, працівники притулку можуть забрати її самостійно. Звертатися за тел.: (0800) 50-43-14 або (067) 920-79-04", – зазначають у КП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться