У червні на Харківщині будуть перевірки по багатоквартирних будинках

Перевірці підлягають майже триста будинків

Для забезпечення надійності систем газопостачання у будинках Харківської області, яка щодня потрапляє під обстріли з боку рф, "Газмережі" продовжують технічне обслуговування газопроводів спільної власності у багатоквартирних домоволодіннях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

У червні планується обстежити газові мережі 284 багатоповерхівок у 27 громадах області.

Лише за минулий тиждень, завдяки перевіркам газогонів, ліквідовано майже 200 витоків газу, що становили небезпеку для людей, особливо в умовах бойових дій і бомбардувань ворогом житлових масивів.

З актуальним графіком робіт на червень, що супроводжуватимуться тимчасовим припиненням газопостачання у багатоповерхівках, можна ознайомитись на сайті Харківської філії "Газмережі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих. “Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На кордоні Харківщини виникли проблеми (ФОТО)

Вчора внаслідок масованих ударів по прифронтовим населеним пунктам Вовчанської громади Чугуївського району сталася масштабна пожежа загальною площею понад 15 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіла хвойна підстилка соснового лісу, також вогонь частково поширився на крони дерев і приватний сектор. Полум’я знищило десятки житлових і господарчих будівель.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться