Що буде з оздоровленням у Харківському районі: ухвалено рішення

Літні оздоровчі заклади та місця масового відпочинку в Харківському районі не відкриватимуть

Фахівці Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області 28 травня взяли участь у черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської районної військової адміністрації, під час якого розглянуто питання організації підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах та дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Харківського району влітку 2024 року, інформує портал "Коментарі".

За підсумками засідання комісії вирішено не відкривати місця масового відпочинку на водних об’єктах і дитячі заклади оздоровлення та відпочинку в літній період поточного року через наявність загрози життю та здоров’ю населення під час воєнного стану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог активізувався на Харківському напрямку – Генштаб

Дещо активізувалися загарбники на Харківському напрямку. На цей час  зафіксовано два бойові зіткнення. З району Бєлгорода ворожі війська били двома керованими авіабомбами по Стариці та шістьма по Вовчанську. Атаку окупантів на Старицю відбито. Поблизу Вовчанська ще триває бій.

На Куп’янському напрямку відбито чотири штурмові дії противника неподалік Синьківки, Берестового та Макіївки. Ще дві атаки продовжуються біля Петропавлівки та Новоєгорівки.

Читайте також: Серед повернених полонених є мешканці Харківщини

Серед бійців ЗСУ, Нацгвардії, прикордонників та цивільних, яких Україна сьогодні повернула з полону, є й жителі Харківщини. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". За попередніми даними, повернулися двоє жителів Харкова, один житель Ізюму, одна людина з Ізюмського району й по одному з Чугуєва та Куп’янського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться