У поліції охорони Харківщини витратять понад півтора мільйона гривень на двері

У відомстві планують замінити двері за понад 1,6 млн грн

Управління поліції охорони Харківської області опублікувало тендер на заміну дверей службових кабінетів в адмінбудівлі за 1 632 288 грн. Про це стало відомо з моніторингу системи публічних закупівель Prozorro, інформує портал "Коментарі".

Подати тендерні пропозиції мають до 10 червня 2024 року, а замінити двері планується до 31 грудня 2024 року.

Роботи включають знімання лиштви (наличників) та дверних полотен, демонтаж дверних коробок в кам’яних стінах з відбиванням тинькування (штукатурки), заповнення дверних прорізів ламінованими дверними блоками із застосуванням анкерів і монтажної піни, серія блоку ДГ-21-9.

Для цього придбають 62 дверних блоки з МДФ 1000х2300 мм (в комплекті з замком, наличник на 1 сторону, з петлями), металопластикові та металеві двері. Серед матеріалів та складових використають монтажну піну, 512 рамних анкерів, ґрунтовку, фарбу та штукатурні суміші.

Після встановлення дверей планують інші роботи, зокрема навантаження 1,4 тонни сміття вручну, навантаження 5,71 тонни сміття екскаваторами на автомобілі-самоскиди та перевезення цього будівельного сміття до 30 км.

Послуги повинні бути виконані з дотриманням технологічних процесів будівництва, відповідати вимогам будівельних норм, правилам  та стандартам встановленим для виконання такого виду робіт чи послуг, матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати нормативно-правовим актам і нормативним документам у галузі будівництва, кошторисним нормам України в будівництві, технічному завданню та умовам Договору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині зафіксували жорстоке поводження з військовополоненими



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться