У громаді на Харківщині оголосили конкурс: деталі

Оголошується конкурс на створення офіційної символіки Балаклійської міської територіальної громади

У Балаклійській громаді запрошують талановитих художників, дизайнерів та всіх небайдужих жителів Балаклійської громади долучитися до конкурсу на створення офіційної символіки:

- Герба

- Прапора

- Логотипа.

"Ваша креативність та бачення допоможуть створити унікальні символи, які стануть візитівкою нашої громади, відображатимуть її самобутність та об'єднуватимуть жителів", – зазначають у громаді.

Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:

І етап – подання заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 03 червня 2024 року по 02 серпня 2024 року;

ІІ етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам – з 05 серпня 2024 року по 07 серпня 2024 року;

ІІІ етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з 08 серпня 2024 року по 06 вересня 2024 року;

ІV етап – узагальнення пропозицій, висловлених в ході громадського обговорення, підведення підсумків конкурсу – з 09 вересня 2024 року по 11 вересня 2024 року;

V етап – затвердження розпорядженням начальника Балаклійської міської військової адміністрації офіційної символіки Балаклійської міської територіальної громади.

Конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до Балаклійської міської ради за адресою: вул. Жовтнева, буд. 18 (каб. 455) м. Балаклія, Ізюмський район, Харківська область, 64207. Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку [email protected] з поміткою у назві теми листа "Символи громади".

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині зафіксували жорстоке поводження з військовополоненими



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться