Сьогодні на Харківщині видаватимуть хліб

У громаді на харківщині сьогодні можна отримати свіжий хліб

Сьогодні, 4 червня з 10 години у Старий Салтів планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Верхня частина – по вул. Миру, 36.

Нижня частина – по вул. Садовій, 6.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити ОРИГІНАЛИ документів:

- паспорт;

- довідка ВПО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині оновили дитяче консультативно-діагностичне відділення В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України до Дня захисту дітей відкрили оновлене дитяче консультативно-діагностичне відділення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Що оновили та як тепер виглядає відділення – читайте за посиланням.

Читайте також: Порушила комгодину та сіла п’яна за кермо: у Харкові стався інцидент

Вчора, близько 1-ї  годині ночі, на вулиці Деревʼянка патрульні зупинили авто Audi за порушення комендантської години. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування з водійкою  поліцейські виявили у неї ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти відповідний огляд. Результат огляду склав 0.61 проміле алкоголю, що перевищило допустиму норму в понад 3 рази, з чим кермувальниця погодилась. Що сталося потім – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться