У Харкові ходять з рейдами по дворах

Перевірки проводять почергово усіма районами міста

Комісія КП "Харківблагоустрій" і КП "Житлокомсервіс" перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Немишлянському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, були обстежені двори 61 будинку. Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Зелені зони - викошені, двори - чисті, контейнерні майданчики - прибрані. З початку сезону комунальники покосили території району загальною площею 136 га.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Прифронтова громада на Харківщині купила паркетник за мільйон гривень для доставки гуманітарки та хлібу

Виконавчий комітет Петропавлівської сільської ради Куп’янського району уклав договір із ТОВ “Соллі Плюс” на придбання автівки MitsubishiASX 2.0 CVT за 1,08 млн грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Закупівля автівки пройшла без проведення аукціону, у звʼязку із перебуванням виконавчого комітету Петропавлівської сільської ради на території активних бойових дій.

Читайте також: З Липецької громади родини виїжджають до рф

Жителів тимчасово окупованих сіл Липецької громади вивозять до рф. Про це в етері "Суспільне. Студія" 6 червня розповів начальник військової адміністрації Харківського району Володимир Усов, інформує портал "Коментарі". "Є вмовляння через людей, які у рф. Вивозять жителів на територію рф, приблизно до міста Орел", — сказав Усов. Протягом минулого тижня, за словами начальника РВА, з тимчасово окупованої росіянами частини громади через територію рф виїхали ще чотири родини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться