Бебі-бум у Харкові: кого народилося більше – хлопчиків чи дівчаток

З початку війни вже народилося понад п’ять тисяч діточок

У місті Харкові народилося 54 дитини з 30 травня по 5 червня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я, серед новонароджених – 34 хлопчики і 20 дівчаток.

Загалом з початку війни в Харкові з'явилося на світ 5273 дитини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Паркування для оленів: як у Харкові жартують над невдалими водіями

У Харкові, як і в багатьох інших великих містах є проблема з парковками, а саме з правильністю паркувань авто. Деякі водії нехтують правилами дорожнього руху, ставлячи свої автівки на газонах, бордюрах, перед під’їздами, перекриваючи виїзд та проїзд комунальній техніці.

В одному з місцевих пабліків з’явилося фото з новими "дорожніми знаками" на вулиці Дарвіна.

"Тепер оленям офіційно дозволили там паркуватися", – підписав автор допису. Фото – за посиланням.

Читайте також: З Липецької громади родини виїжджають до рф

Жителів тимчасово окупованих сіл Липецької громади вивозять до рф. Про це в етері "Суспільне. Студія" 6 червня розповів начальник військової адміністрації Харківського району Володимир Усов, інформує портал "Коментарі". "Є вмовляння через людей, які у рф. Вивозять жителів на територію рф, приблизно до міста Орел", — сказав Усов. Протягом минулого тижня, за словами начальника РВА, з тимчасово окупованої росіянами частини громади через територію рф виїхали ще чотири родини.

Чому українці сидять годинами без світла і хто на цьому заробляє

Досить дивне питання – чому українцям не вистачає електроенергії, і вони змушені жити у графіку "2 по 2", тобто 2 години зі світлом і дві без, і це якщо дуже пощастить. Здавалося б, відповідь очевидна – тому що ракетні атаки росіян ведуться на об'єкти енергетики. Але при цьому наймасовіша атака по українській енергетиці цього року припала на 22 березня, коли були знищені або виведені з ладу електростанції від Харкова до Львова.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться