Мер Харкова домовляється з міжнародниками, щоб підготуватися до зими

Ігор Терехов за кордоном проводить зустрічі, щоб домовитися про передачу необхідного для Харкова обладнання

Міський голова Ігор Терехов обговорив із Урядовим уповноваженим Чеської Республіки з питань відновлення України Томашем Копечним постачання Харкову когенераційних установок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Під час зустрічі Томаш Копечний повідомив, що загалом Чехія надішле дев’ять таких установок для Харківської області, три найпотужніші з яких будуть передані місту Харкову.

"Я дуже вдячний за прозору співпрацю! В інших регіонах України відбувається не так. Саме тому найбільше коштів виділяють для Харкова. Ми вже готові реалізовувати перші конкретні кроки та постачати обладнання", - зазначив  Томаш Копечний.

У свою чергу Ігор Терехов подякував чеському уряду за допомогу.

"Хотів би ще попросити забронювати для Харкова когенераційні установки чеських виробників. У нас вже є домовленості з банками щодо отримання кредитних ресурсів для закупівлі цього обладнання. Зокрема, Світовий банк виділить 47 млн євро, щоб Харків упродовж двох місяців міг отримати установки, необхідні для забезпечення життєдіяльності міста", - підкреслив мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася трагедія: загинула дитина

Учора у Харкові в Немишлянському районі сталася трагедія – вода забрала життя 8-річної дитини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Трагедія сталася учора на Петренківському водосховищі міста Харкова, потонув хлопчик 2015 р.н. Водолази ДСНС виявили тіло дитини на відстані близько 30 метрів від берега.

Читайте також: Ворог на фронті продовжує штурмувати Вовчанськ: де ще триває наступ



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться