У Харкові будуть зміни у транспорті

У місті буде перекрито рух для деякого транспорту

Рух трамваїв на Салтівському шосе та у пров. Салтівському буде припинений з 9:00 до 16:00 години 16 червня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№6: розворотне коло  "Вокзал "Харків-Пасажирський" - вул. Євгена Котляра - вул. Полтавський Шлях - майдан Сергіївський - майдан Павлівський - майдан Конституції - пр. Героїв Харкова - вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка - парк Машинобудівників.

№8: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Байрона - вул. Морозова - вул. Георгія Тарасенка - вул. Молочна - майдан Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова та області можуть бути взимку з теплом – Уряд виділив кошти

Уряд виділив для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 15 до 21 червня включно опублікували у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Переглянути – можна за посиланням.

У Харкові виявили авіабомбу: яку загрозу вона становить для мешканців – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться