У Харківському метрополітені відбулися зміни

На станції «Майдан Конституції» тимчасово зачинено частину пішохідного переходу

Вихід №3 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Майдан Конституції" (у бік вул. Миколаївської) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків’ян попередили про небезпеку

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 17 червня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

За даними синоптиків, на добу 17 червня по області та місту очікується гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Прогноз погоди на день по місту Харків та Харківській області 17 червня – дивіться за посиланням.

Шахраї масово зламують акаунти у телеграмі: чого не варто робити мешканцям Харкова

Шахраї останнім часом масово зламують акаунти в телеграмі. Як це відбувається: у телеграм Ви отримуєте повідомлення від людини, що є у Вашому списку контактів. Людина просить Вас проголосувати за когось з його рідних, який бере участь у конкурсі. І дає посилання нібито на голосування. Після того, як Ви переходите за посиланням, Ви втрачаєте доступ до свого акаунту. В цей час шахраї розсилають повідомлення від Вашого імені людям у Вашому списку контактів. Просять гроші, тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться