У Харкові та області продовжують затримувати людей

Людей доставляють для перевірки до територіальних підрозділів

Харківські поліцейські упродовж доби оперативно опрацювали 1284 повідомлення від громадян. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 4 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2655 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 29 дорожньо-транспортних пригод, в яких четверо осіб загинули, 17 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові мешканці ЖК подали колективну скаргу

Мешканці ЖК "Журавлівський" поскаржились на несанкціоноване викидання сміття поряд з житловим комплексом. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за участю фахівців Державної екологічної інспекції у Харківській області, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради та КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" провели розгляд звернення, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться