У Харкові будуть перебої з водою: адреси

Харків’янам нагадали про необхідність завжди мати запаси води

КП "Харківводоканал" у середу, 19 червня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим з 9:00 до 19:00 буде припинене водопостачання на територіях, обмежених:

- Салтівський район: вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Василя Стуса, пр. Тракторобудівників, вул. Владислава Зубенка, вул. Дружби Народів, Окружною дорогою, вул. Світлою, вул. Валентинівською, Салтівським шосе;

- Немишлянський район: пр. Тракторобудівників, вул. Єдності, вул. Сонячною, сел. Перемога, Салтівським шосе.

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині чоловіка збила електричка: він йшов по коліям

16 червня близько 05:05 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вихідних стрілках залізничної станції Сахновщина Південної залізниці електропотягом сполученням "Краматорськ–Херсон" травмовано місцевого 21-річного мешканця, який йшов по коліям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з чоловіком – читайте за посиланням.

У Харкові та області продовжують затримувати людей

Харківські поліцейські упродовж доби оперативно опрацювали 1284 повідомлення від громадян. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 4 осіб. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться