У Харкові почнуть переробляти бетон, якого через обстріли накопичилося тонни

Це стало можливим завдяки міжнародній допомозі

КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримує техніку від японського уряду, чиї інтереси представляє компанія "JICA". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, підприємству передали першу одиницю комплексу для переробки бетону. Також очікується надходження ще двох подрібнювачів. Для персоналу проведуть начання, після чого фахівці почнуть роботу з відходами бетону.

Як повідомили на підприємстві, за період повномасштабного вторгнення внаслідок ворожих обстрілів міста накопичено близько 16 тисяч тонн відходів руйнації. Але завдяки підтримці іноземних партнерів проблема накопичення таких відходів у Харкові та області буде розв'язана.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині чоловіка збила електричка: він йшов по коліям

16 червня близько 05:05 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вихідних стрілках залізничної станції Сахновщина Південної залізниці електропотягом сполученням "Краматорськ–Херсон" травмовано місцевого 21-річного мешканця, який йшов по коліям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з чоловіком – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові будуть перебої з водою: адреси

КП "Харківводоканал" у середу, 19 червня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Де не буде води – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться