Бійці «Хартії» отримали знакові нагороди за оборону Вовчанська та півночі Харківщини

Нагороди вручив особисто Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський відзначив військовослужбовців бригади "Хартія". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію МВС України.

Бійців нагородили за оборону Вовчанська та півночі Харківщини нагрудними знаками "Золотий хрест".

Нагадаємо, що Головнокомандувач повідомив, що робиться "від Харкова до Кринок"

Характер дій противника суттєво не змінився. На Купянському, Покровському, Курахівському, Времівському оперативних напрямках проводить активні наступальні дії різної інтенсивності, намагаючись прорвати оборону наших військ та захопити важливі ділянки місцевості, або населені пункти, які впливають на стійкість нашої оборони. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який майже тиждень працює на найбільш критичних ділянках фронту, інформує портал "Коментарі".

Генерал Сирський розповів, що буде, коли ми отримаємо F-16 та інше озброєння та техніку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Голова Харківської облради не показала у декларації польський бізнес чоловіка

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко в своїй декларації не вказала, що її чоловік володіє фірмою у Польщі. Такий висновок зробив харківський журналіст Павло Федосенко, аналізуючи дані з відкритих реєстрів.

Журналіст також посилається на екс-нардепа Ігоря Мосійчука, який повідомив, що в Віталія Луценка ще є Karta Stalego Pobytu (посвідка на постійне проживання).

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться