Родини з Харківщини поїхали до Волинської області: причина

Сім’ї з Харківщини відправили до санаторію у Волинській області

За ініціативи Харківської обласної військової адміністрації, 12 сімей з дітьми, віком від 4 до 16 років, будуть відпочивати в санаторії "Лісова пісня" поблизу Шацьких озер. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської ОВА.

Як відзначили в Департаменті соціального захисту Харківської ОВА, до санаторію відправили сім’ї із Великобурлуцької, Куп’янської та Харківської територіальних громад на період до трьох місяців. 

Поїздка відбулась завдяки підтримці Міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд "СОС Дитячі Містечка" Україна" та "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині затримують десятки людей

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Читайте також: Мешканець Харківщини отримав повістку та не з’явився до РТЦК: які наслідки

Прокурори довели, що у січні цього року мешканець села Кіндрашівка Куп’янського району, будучи військовозобов’язаним і придатним до військової служби, після одержання повістки без поважних причин не з’явився у визначений час до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для подальшого проходження служби.

Що було чоловіку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться