Сотні тисяч гривень заплатить ХОВА за піар в онлайн-медіа

Харківська ОВА планує заплатити 410 000 гривень онлайн-медіа за розміщення інформації про відновлення в регіоні

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю на 410 000 грн з розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів щодо відновлення в регіоні. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Планується розміщення інформаційних матеріалів щодо відновлення пошкоджених та знищених внаслідок збройної агресії рф об’єктів у Харківській області: ремонт житла, освітньої, медичної, соціальної інфраструктури та інших об’єктів, які забезпечують життєво важливі послуги та комунікацію для населення регіону. Аукціон відбудеться 26 червня.

Онлайн-медіа, яке переможе в аукціоні і з яким підпишуть договір, буде ставити матеріали з офіційного веб-сайту та публічних сторінок у соціальних мережах Харківської обласної військової адміністрації та керівництва ХОВА.

До 13 грудня ЗМІ-переможець має опублікувати не менше 100 інформаційних матеріалів – це текстові повідомлення, фото-, відео- або графічні матеріали.

Нагадаємо, із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ХОВА уклала договорів на висвітлення своєї діяльності у ЗМІ, на рекламні, маркетингові послуги, піар, друк фотоальбомів, послуги із графічного дизайну, послуги фотографів на загальну суму понад 12 млн грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як у Харкові слідкують за Алеєю Слави, де майорять сотні прапорів за загиблими

Працівники КП "Ритуал" підтримують у належному стані місця поховань військових, які захищали Україну.

За словами голови Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України Марини Полякової, заміна прапорів на намогильних спорудах відбувається раз на півроку. "Аудит прапорів проводимо кожні 2-3 місяці. Заміні підлягають ті, які дуже пошкоджені вітром. Поки йде повномасштабна війна, і Харків практично щодня обстрілюється, нові пам’ятники героям не встановлюються. Як тільки ситуація стабілізується, ця робота відновиться", - розповіла вона.

Читайте також: У Харкові та області перевірили воду в межах пляжів: що виявили

За результатами моніторингових досліджень якості води в межах акваторії пляжів "Удянський", Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського та Петренківського водоймищ, Основ’янського озера у м. Харків виявлений понаднормативний вміст лактозопозитивних кишкових паличок. Що це означає і де не можна купатися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться