У громаді на Харківщині реєструють на отримання допомоги для зими

Мешканці міста на Харківщині можуть отримати дрова для зими

Мешканці міста Чугуїв, які проживають в домоволодіннях з пічним опаленням, можуть пройти реєстрацію на отримання допомоги в опалювальний період 2024-2025 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

Для реєстрації мешканців запрошують звернутися до Управління соціального захисту населення Чугуївської міської ради за адресою: м. Чугуїв,  вул. Старонікольська, 20а, кабінет 14. Відповідальна особа – Зоя Броднікова. Контактний телефон 0501851339.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова звернувся до міст-побратимів із закликом про допомогу

Міський голова Ігор Терехов звернувся до міст-побратимів Харкова, щоб висловити вдячність за допомогу, та закликав використати всі можливі механізми для припинення ударів країни-агресора по місту та області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Станом на сьогодні Харків має 32 міста-побратими. Від початку повномасштабної війни рф проти України вони надають суттєву допомогу. Від імені всіх харків’ян мер подякував очільникам і мешканцям міст-партнерів.

Читайте також: У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться