На Харківщині касир продала алкоголь та цигарки неповнолітньому

На Харківщині поліцейські виявили факт продажу неповнолітньому слабоалкогольного напою та цигарок

Ювенальною превенцією разом з поліцейськими офіцерами громади сектору поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП проведено перевірку закладів торгівлі на наявність ліцензії щодо продажу алкогольних, слабоалкогольних та тютюнових виробів на території Краснокутської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час перевірки одного з магазинів у селі Любівка виявлено факт продажу слабоалкогольного напою та цигарок неповнолітньому. Крім цього встановлено, що підприємець здійснювала торгівлю без ліцензії.

За даними фактами складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Читайте також: У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".

До харківської поліції доставили 27 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 27 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2700 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться