У Харкові цього тижня бебі-бум

З початку війни у Харкові народилося понад 5450 дітей

У місті Харкові народилося 73 дитини з 20 по 26 червня. Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я, серед новонароджених – 36 хлопчиків і 37 дівчаток.

Загалом з початку війни в Харкові з'явилася на світ 5451 дитина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили по Харкову: що відомо

Сьогодні близько 15:53 у Харкові пролунали вибухи. У місцевих пабліках повідомлялося про задимлення після прильоту.

Міський голова Харкова Ігор Терехов о 16:02 підтвердив, що було влучання.

"Ворог знову нищить освітню інфраструктуру міста. Сьогоднішній удар прийшовся по одному з корпусів вищого навчального закладу Харкова", – написав мер.

Ігор Терехов о 16:16: "За уточненою інформацією - постраждали не корпуси навчального закладу, а район житлової забудови. Потрапляння у приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Попередньо постраждав і гуртожиток одного з наших вишів. Інформації щодо загиблих та постраждалих не надходило".

Де саме сталося влучання та інші подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області ухвалили ряд важливих рішень – Синєгубов

На Харківщині сьогодні ухвалили низку рішень щодо підтримки родин захисників, стимулювання сімейних форм виховання, підтримки ветеранів, журналістів та оздоровлення дітей. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов за результатами сесії Харківської облради. Подробиці – за посиланням.

У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться