У Харкові та області оновили графіки відключення світла

Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 29 червня до 5 липня включно

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. Для Харкова та області запровадили нові графіки погодинних відключень світла з 29 червня по 5 липня включно. Про це повідомили у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов розповів, що зараз робиться у Харкові

На початку червня у Харкові було доволі тихо, проте окупанти стали обстрілювати місто КАБами, а тепер уже і фугасними авіабомбами. Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"У Харкові щодня лунають вибухи. На жаль, не було виключення і вчора, коли був вперше по території Харкова ФАБ-500. На щастя, він не вибухнув. Постраждали 13 приватних будинків, гуртожиток, навчальний заклад, було 5 людей, які отримали різного ступеня поранення", - зазначив мер.

Читайте також: Примусову евакуацію оголосили на Харківщині: де саме

Сьогодні на Раді оборони області ухвалили рішення про примусову евакуацію родин із дітьми з небезпечних для проживання населених пунктів Ізюмського, Богодухівського, Куп’янського, Чугуївського районів області.

Уже визначені маршрути евакуації та заброньовані місця тимчасового проживання людей.

Рішення ухвалене у зв‘язку з посиленними ворожими обстрілами.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться