У Харкові відбуваються зміни у метрополітені

На станції «Вокзальна» встановлюють нові таблички з назвою станції

Співробітники метрополітену встановлюють нові таблички з назвою на колійні стіни на станції "Вокзальна". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Південний вокзал" було перейменовано на "Вокзальну".

Нові таблички виконано з дотриманням єдиного стилю, котрий використовується майже на усіх станціях Харківського метрополітену, крім тих де назви виконані художніми шрифтами та іншими техніками.

Також тривають підготовчі роботи з перейменування станції "Ярослава Мудрого".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. Для Харкова та області запровадили нові графіки погодинних відключень світла з 29 червня по 5 липня включно. Про це повідомили у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У Харкові в лісосмузі напали на чоловіка: в якому районі небезпечно

Подія сталась в лісосмузі Харкова. Малознайомий чоловік завдав тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном 48-річного місцевого мешканця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Що було далі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться