На Харківщині видаватимуть хліб та продуктову допомогу

У двох громадах на Харківщині можна отримати продукти харчування

Завтра в смт Старий Салтів з 10 години планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків":

Верхня частина – по вул. Миру, 36;

Нижня частина – по вул. Садова, 6.

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- довідка ВПО.

Також Товариство Червоного Хреста України буде надавати гуманітарну допомогу для людей вразливої категорії (віком від 70 років) у Харкові.

У вигляді продуктових наборів для жителів населених пунктів: Липці, Пильна, Слобожанське видача допомоги буде здійснюватися 3 липня з 11:00 біля станції метро "Студентська".

Для жителів населених пунктів: Борисівка, Борщова, Веселе, Глибоке, Красне, Лук'янці, Мороховець, Перемога, Тернова, Стрілеча видача буде здійснюватися 5 липня з 11:00 біля станції метро "Студентська".

При собі обов'язково необхідно мати оригінал паспорту. Також, отримати допомогу можуть родичі, за наявності оригіналу паспорту отримувача.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог буде шукати нові можливості "входу" в область – коментар ХОВА

Ворожа армія продовжує наступати в Харківській області та не відмовляється від своїх планів окупувати населені пункти області. Про це в етері національного телемарафону повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, інформує портал "Коментарі". Що робиться в області зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться