Прикордонники Харківського загону отримали нагороди від Головнокомандувача Сирського

Державні нагороди отримали 30 військовослужбовців з Харківщини

30 військовослужбовців, які відзначились у боях на Харківському та Бахмутському напрямках, отримали нагороди від генерал-полковника Олександра Сирського. А саме, Золотий Хрест, Срібний Хрест та відзнаки Міністерства оборони України: медалі "За сприяння Збройним Силам України", "Захиснику України", "За сприяння обороні" та нагрудні знаки "Знак пошани". Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, інформує портал "Коментарі".

"Пишаюся славними воїнами прикордонниками та дякую за цю важку роботу. Ці нагороди – доказ вашої незламності. Переконаний, що завдяки таким як ви, ми неодмінно здобудемо таку бажану та неминучу нашу перемогу! Слава Україні!", – зазначив Головком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Лозовій мешканець прикинувся волонтером та ошукав військовослужбовця ЗСУ

Мешканець міста Лозова в листопаді 2022 року випадково зустрівся зі своїм знайомим, який є військовослужбовцем ЗСУ. У ході розмови захисник повідомив, що є потреба в квадрокоптері для виконання завдань під час бойових дій.

25-річний чоловік швидко "зорієнтувався" та зазначив, що займається волонтерською діяльністю і може допомогти в цьому. В ході подальшого листування в месенджері він розказав, що має в наявності коптер і, щоб отримати його, необхідно переказати передоплату в розмірі 30 тисяч гривень. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У ХОВА повідомили, що з постраждалими внаслідок ворожого обстрілу Харкова

Наразі в лікарнях перебуває 7 людей: 6 дорослих і 1 дитина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зазначимо, що люди постраждали через обстріл Харкова у неділю, 30 червня. Тоді було влучання біля терміналу "Нової Пошти", один працівник відділення загинув.

Що з пораненими – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться