Мешканці Харкова «штурмували» хлібне поле в бік Угорщини

Прикордонники затримали 10 порушників, які прямували в Угорщину через пшеничне поле

3 липня опівдні прикордонники відділу "Вилок" Мукачівського загону затримали групу чоловіків з восьми різних областей України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.

Під час моніторингу ділянки відповідальності прикордонний наряд побачив осіб, які, долаючи пшеничне поле, прямували в бік кордону з Угорщиною.

На затримання невідомих висунулася групу реагування. Загалом було затримано 10 чоловіків, двоє з них намагалися втекти.

Усіх затриманих для з’ясування обставин правопорушення і складання протоколів доставили у прикордонний підрозділ.

Наразі відомо, що троє із затриманих є жителями Закарпаття, решта - жителі Полтавщини, Житомирщини, Вінниччини, Запоріжжя та міст Харків, Київ і Дніпро.

Кожен із затриманих мав заплатити переправникам від 7 до 10 тисяч доларів США.

Оперативники загону детально вивчають усі обставини та встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної подорожі чоловіків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Патрульні Харківщини повідомили, кому заборонено рухатися дорогами області

На автомобільних дорогах загального користування Харківської області введено обмеження для великовагового транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Який саме транспорт та за яких умов має скористатися майданчиками для тимчасової стоянки у смугах відведення автодоріг та біля об’єктів дорожнього сервісу – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків отримав додаткові кошти: на що збільшили видатки бюджету

Харківська міська рада внесла зміни до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік. Відповідне рішення було ухвалене 2 липня на позачерговій сесії міськради, інформує портал "Коментарі".

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, це обумовлено наданням Харкову міжбюджетних трансфертів.

У Харкові були збільшені видатки на децентралізацію системи комунальної теплоенергетики та підготовку систем опалення і водопостачання до зимового періоду, проведення аварійно-відновлювальних робіт у багатоповерхових житлових будинках та на об’єктах соціально-культурного призначення, надання допомоги військовим частинам та спеціальним органам з правоохоронними функціями. Скільки мільйонів на це готові витратити у Харкові – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться