На Харківщині поліція ввела обмеження проїзду: кого пропускають

Поліцейські працюють на дорогах Чугуївського району

На дорогах введено обмеження руху вантажівок через підвищення температури: поліція контролює рух вантажного транспорту дорогами Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

 Нагадаємо, що введені обмеження щодо температури повітря, якщо вона сягає понад +28°C. Рух вантажного транспорту, загальна вага якого становить понад 24 тони й фактичним навантаженням на вісь понад 7 тон, тимчасово обмежується

Співробітники відділу реагування патрульної поліції Чугуївського райуправління роз'яснюють водіям, що такі обмеження вводяться для збереження асфальтного покриття, яке за умов спекотної погоди руйнується під вагою великовантажного автотранспорту

Такі автомобілі направляються до відстою, де кермувальники можуть перечекати до зниження температури повітря

Обмеження руху не поширюються на транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині посилять перевірки: що на контролі

Патрульна поліція Харківщини повідомили про збільшення кількості приладів TruCAM та ділянок, на яких вимірюватимуть швидкість. Йдеться не лише про Харківщину, всього вимірюватимуть швидкість на 17 нових ділянках.

Прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання. Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями  встановлених обмежень швидкості руху.

У регіонах, де тривають активні бойові дії, зокрема в Донецькій та Луганській областях, прилади контролю за вимірюванням швидкісного режиму транспортних засобів тимчасово не використовуються, а в Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Херсонській — використовуються на окремих ділянках автомобільних доріг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться