Координаторка ООН в Україні Деніз Браун завершує робочу місію

Деніз Браун підсумувала результати роботи у Харкові

Міський голова Ігор Терехов зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун у зв'язку з завершенням її робочої місії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер подякував за співпрацю та дієву підтримку муніципальних ініціатив, комунальних підприємств та безпосередньо харківʼян під час війни. Він також зазначив, що завдяки цьому партнерству мешканці міста, в т. ч. ВПО, протягом двох останніх років отримували матеріальну та фінансову допомогу, а в самому місті вдалося відновити чимало пошкоджених будинків.

"Щоразу, коли Харків потерпав від обстрілів, ви всі були тут, з нами, на місцях прильотів. Розраховую на подальшу співпрацю у питаннях відновлення будинків та критичної інфраструктури", - зазначив Ігор Терехов.

Своєю чергою Деніз Браун підсумувала результати роботи у Харкові та повідомила, що рівень допомоги місту зменшувати не планують.

"Ми реалізували багато програм саме в Харкові. Нам важливо особисто приїжджати на місця влучань, аби люди бачили, що світу не байдуже, що відбувається в Україні", - підкреслила вона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Понад 40 тисяч домівок мають забезпечити безкоштовним газом на Харківщині

На Харківщині Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та заступник голови області Євген Іванов провели нараду щодо забезпечення вразливих верств населення в прифронтових територій гуманітарним скрапленим газом.

"Наразі потреба у скрапленому газі для області вже сформована. Цю роботу ми провели спільно з районними військовими адміністраціями та очільниками громад. На сьогодні запит на паливо мають близько 40 тисяч домоволодінь. Наше головне завдання – забезпечити логістику й організувати доставку скрапленого газу. Хочу подякувати пані Ірині Верещук за особисту комунікацію та напрацювання, які в нас є. А також за увагу до Харківської області", – сказав Олег Синєгубов на спільному брифінгу з Іриною Верещук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться