Стало відомо, хто став новим заступником начальника Харківської ОДА

Новим заступником начальника Харківської ОВА призначено Андрія Дорожка

На Харківщині оголосили про нове ключове призначення: Андрій Дорожко став новим заступником начальника обласної військової адміністрації. Він відповідатиме за цифрову трансформацію регіону, включаючи розвиток цифрових послуг та інфраструктури, що забезпечить доступ до основних адміністративних та соціальних послуг через інтернет.

"На новій посаді заступника Андрій Дорожко буде відповідати за координацію і реалізацію стратегії у сфері інформаційних технологій та цифрових технологій, створення та модернізацію цифрової інфраструктури області, що включає мережеві з'єднання, облікові записи, даних, і безпеки, а також за впровадження електронних сервісів та платформ, аби забезпечити громадськість зручним доступом до адміністративних послуг, освіти, охорони здоров'я та інших сфер", - зазначив Олег Синєгубов.

Відомо, що Андрій Дорожко має три вищі освіти, володіє англійською та німецькою мовами. Попередньо працював на керівних посадах, зокрема у Харківській обласній військовій адміністрації.

"Цифрова трансформація в умовах війни — це важлива складова, що зміцнює національну безпеку через інноваційні технології. Вона дозволяє швидко реагувати на загрози, забезпечує збір і аналіз великих обсягів даних для прийняття обґрунтованих рішень, інтегрує різні галузі управління. Підвищуючи ефективність державних органів всіх рівнів, робимо країну більш стійкою та конкурентоспроможною в умовах глобальних світових процесів. Ми щодня в цьому переконуємося, працюючи з міжнародними партнерами", — зазначив Андрій Дорожко.

Прогрес та виклики цифрової трансформації на Харківщині

З моменту запровадження нових механізмів цифровізації кількість точок доступу до адміністративних послуг зросла майже вдвічі – з 74 до 157. Також було значно відновлено мобільний зв'язок і доступ до швидкісного Інтернету у великій частині регіону. Такі кроки не тільки поліпшують повсякденне життя громадян, але й сприяють відновленню економічної стабільності в області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться