Харківська міська рада виділила кошти на реконструкцію Алеї Слави

Алея Слави у Харкові отримає новий вигляд до кінця року

Харківська міська рада оголосила про масштабні плани щодо впорядкування Алеї Слави на Міському кладовищі №18. Цей важливий меморіальний комплекс, де поховані захисники України, отримає новий вигляд та стане місцем гідного вшанування пам'яті героїв. Про це повідомили в Харківській міській раді. 

За словами міського голови Ігоря Терехова, вже розробляється проєкт, який передбачає усунення недоліків на території кладовища, зокрема, впорядкування занедбаних місць поховань, встановлення нових пам'ятників, а також комплексний благоустрій території. Частина запланованих робіт буде виконана вже до кінця цього року.

"Там є певні недоліки, і ми їх усунемо. Встановимо пам’ятники і зробимо ще кілька гарних справ, які ми повинні там зробити", - зазначив мер.

Нагадаємо, що з бюджету Харківської міської територіальної громади відшкодовуватимуться витрати на поховання на міських кладовищах харків’ян, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.                                      

Раніше “Коментарі.Одеса” писали, що поліцейські склали адміністративні матеріали відносно неповнолітніх учасників події на Алеї Слави загиблим героям у селищі Іванівка. Так, в ході моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам’ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природних потреб, танцювали, розважалися. Вказана інформація була зареєстрована у встановленому порядку у територіальному підрозділі поліції. Наразі дівчат разом з батьками запросили до територіального підрозділу поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться