Бореться за життя: у Харківській лікарні розповіли про стан постраждалого будівельника

У Харківській лікарні оновили інформацію про стан пораненого будівельника

Сьогодні вранці поблизу Дергачів сталася жахлива аварія за участю автобуса. На жаль, є загиблі та постраждалі. Серед важкопоранених – будівельник, якого терміново доставили до Харківської обласної лікарні. Про це повідомили в сюжеті телемарафону

"Станом на зараз кровотеча зупинена, він перебуває у стабільному стані, але щодо прогнозу – не будемо забігати далеко наперед, бо пройшов дуже короткий термін часу з моменту надання допомоги" – повідомив очільник лікарні Руслан Врагов.

Деталі аварії поки що встановлюються, але відомо, що в салоні автобуса було близько 30 пасажирів. На місці події працюють рятувальники, медики та поліція.

Харків та область оголосили жалобу за загиблими. Правоохоронці розпочали розслідування, щоб з'ясувати всі обставини трагедії.

Раніше “Коментарі” писали, що сьогодні вранці, близько 9:00, російські окупаційні сили завдали удару безпілотником по автобусу, що перевозив будівельників у Дергачівській громаді Харківської області. Внаслідок атаки шестеро цивільних отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомив голова Харківської ОВА.  За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, п'ятеро постраждалих перебувають у середньому стані, тоді як один чоловік отримав важкі поранення. Наразі всім постраждалим надається необхідна медична допомога.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Харківщина знову опинилася під прицілом російських окупантів.  Сьогодні ворог здійснив дев'ять атак на позиції Збройних Сил України на Харківському та Куп'янському напрямках. Внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок у Куп'янську, а в селі Глушківка, Курилівської громади, через обстріл з РСЗВ спалахнула масштабна пожежа сухої трави. Про це повідомив голова Харківської ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться