«У Харкові тривога лунає декілька десятків годин» – Терехов розповів про диференціацію

У Харкові працюють над впровадженням диференційованої системи оповіщення про загрози з боку рф

В інтерв’ю інформаційному агентству "УНІАН" міський голова Ігор Терехов наголосив, що для Харкова, в якому повітряна тривога може тривати по кілька десятків годин, диференціація є вкрай важливою, інформує портал "Коментарі".

"Ми пройшли вже більше половини шляху, щоб таку систему розробити. Бувають випадки, коли тривога триває, наприклад, п’ятдесят годин. Так жити неможливо. Адже, по-перше, люди звикають до цього, і вже зовсім не реагують на повітряні тривоги. По-друге, в деяких установах, наприклад, у банках, просто заборонено працювати, коли лунає повітряна тривога. І в цей час люди не можуть користуватися послугами банку. Це потужний тиск на людей", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові люди незадоволені перейменуванням: є звернення до влади

У Харкові на сайті електронних петицій до Харківської міської ради триває збір підписів за деякі пропозиції щодо перейменувань у місті. А саме, автори петицій не задоволені перейменуванням проспекту Гагаріна на Аерокосмічний, а також станції метро "Індустріальна".

Інша петиція створена Владиславом Кучуком щодо перейменування станції метро "Індустріальна" на "Зелений Гай".

Крім того, Роман Єрьоменко створив петицію щодо перейменування міського парку імені Фаріза Сафарова на парк імені Героя України Олега Фадєєнко. Чим на думку авторів петицій нові назви кращі за ті, що вже є – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові встановлять декілька меморіальних дошок

Виконавчий комітет Харківської міської ради 7 серпня підтримав рішення про встановлення низки меморіальних дошок.

Так, будуть встановлені пам’ятні знаки загиблим випускникам закладів загальної середньої освіти міста Харкова, які захищали Україну від збройної агресії рф.

Також виконком схвалив встановлення пам’ятних знаків загиблим захисникам: командиру першої штурмової групи СП "Кракен" Василю Левицькому та солдату Всеволоду Татькову на фасадах будівель.

Крім того, меморіальними дошками увічнять пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків співробітників ДСНС. Де саме встановлять меморіальні дошки – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться