У Харкові з’явилося ще чотири матері-героїні

Чотири харків’янки отримали почесне звання “Мати-героїня”

Сьогодні, 16 серпня, за дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова відбулося урочисте вручення знаків та посвідчень до почесного звання “Мати-героїня”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію видання "Інфосіті".

Почесне звання “Мати-героїня” присвоєно представницям чотирьох районів Харкова — Зінкіній Катерині Анатоліївні, Кузіній Аллі Олександрівні, Педан Наталії Олександрівні, Сирохман Тетяні Леонідівні.

“Кожна з цих жінок є справжнім прикладом відваги, терпіння та самопожертви, адже вони не лише виховують власних дітей, а й формують основи моральності та духовності у суспільстві. Ця подія стала можливістю ще раз підкреслити важливість материнства, а також висловити глибоку вдячність матерям за їхню невтомну працю та любов, які вони дарують своїм дітям кожного дня”, – наголосив начальник Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові присвоять звання "Почесного громадянина" вісьмом людям (ФОТО)

Експертна рада сьогодні, 16 серпня, затвердила кандидатури на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Харкова". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Цього року були затверджені вісім кандидатур.

"Традиція присвоєння звання почесних громадян була перервана в радянські часи. Однак її відновили. Серед кандидатур, які затвердили сьогодні, - переважно військові, які захищають наше рідне місто та всю Україну. Завдяки їм ми маємо можливість жити та працювати", - зазначив міський голова Ігор Терехов.

Рішення про затвердження списку кандидатур буде розглянуто на найближчій сесії Харківської міської ради. Фото та інформація про кандидатів – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться