У частині Харкова не буде газу: що сталося

«Газмережі» проведуть роботи в Холодногірському районі Харкова

22 серпня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газових мережах в Холодногірському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання споживачам за адресами: пров. Лосівський буд. 2-Д, 2-Г, 2, 2-А, 2-Б, 2-В, 4, 4-В, 4-Б, 4-А.

Споживачів просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами.

Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканців міста на Харківщині просять заплатити за комуналку

Адміністрація комунального підприємства "Чугуївтепло" звернулася до мешканців міста Чугуїв з порозумінням віднестись до складної фінансової ситуації підприємства та знайти можливість сплатити за отримані послуги з теплопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської ТГ.

"Наше підприємство не зупиняло свою роботу з початку військового стану та безперебійно надавало свої послуги. Російська військова агресія негативно вплинула на фінансовий стан КП "Чугуївтепло".

За цей період збільшилась заборгованість споживачів за теплову енергію. Від її погашення залежить спроможність підприємства щодо закупки енергоносіїв, паливно-мастильних матеріалів, проведення ремонтних робіт, виплата заробітної плати працівникам підприємства", – написали на підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться