На Харківщині люди отримують паливні брикети

У громаді на Харківщині продовжують допомагати людям підготуватися до зими

20 серпня 2024 року в селі Хотімля Старосалтівської громади відбулася видача твердопаливних брикетів для вразливих категорій населення, за підтримки Благодійного фонду "NEW WAY", який вже неодноразово допомагав громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

"Видача брикетів є ще одним важливим кроком у нашій спільній роботі над поліпшенням умов життя мешканців нашої громади.

Дякуємо Благодійному фонду "NEW WAY" за постійну підтримку та оперативність.

Спільними зусиллями ми можемо досягти значних результатів і подолати труднощі, які постають перед нашою громадою", – зазначили в військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині почали реєструвати на отримання скрапленого газу

У Чугуївській громаді почали реєструвати на отримання гуманітарної допомоги у вигляді скрапленого газу в балонах, який видаватимуть у рамках експериментального проєкту для підготовки до зими. Про це повідомили у Чугуївській ТГ, інформує портал "Коментарі".

Цю допомогу у вигляді балонів зі скрапленим газом можуть отримати мешканці, які фактично проживають в домогосподарствах, розташованих на території Чугуївської міської територіальної громади, та відповідають одній з таких умов:

1. проживають в місцевості, де відсутнє чи тимчасово відсутнє централізоване постачання природного газу та/або електричної енергії внаслідок бойових дій та/або надзвичайної ситуації та здійснюється використання чи є можливість використання скрапленого газу, зокрема для приготування їжі та обігрівання приміщення;

2. використовують газові побутові прилади, що налаштовані виключно на споживання скрапленого газу; та належать до вразливих груп населення. Чи можна ще встигнути подати заявку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться