У Харкові пояснили, чому вдень працюють ліхтарі вуличного освітлення

У КП «Міськсвітло» пояснили, чому вдень на вулицях Харкова увімкнені ліхтарі

Сьогодні у більшості місцевих пабліків скаржилися, що в місті вдень працює вуличне освітлення. "Це ми так заощаджуємо?" – обурювалися у мережі.

У КП "Міськсвітло" пояснили, чому ліхтарі були увімкнені вдень. Там зазначили, що зараз триває планова перевірка роботи зовнішнього освітлення.

"Мета таких перевірок – забезпечити безперебійну роботу системи освітлення протягом складного осінньо-зимового періоду", - пояснили на підприємстві.

Зараз фахівці перевіряють працездатність кожного ліхтаря, міняють лампи, що перегоріли, та усувають інші несправності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                              

До туалетів Центрального парку закуплять паперу майже на півтора мільйони

Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосило закупівлю туалетного паперу та паперових рушників загальною вартістю 1,4 млн грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Для відвідувачів парку планують придбати 20 000 упаковок туалетного паперу джамбо (рулон) та 30 000 упаковок (не менше 160 шт в упаковці) паперових рушників для рук. Аукціон відбудеться 28 серпня.

Скільки харків’ян зараз відвідують Центральний парк, складно сказати. Проте ще у травні на офіційних ресурсах парку просили утриматись від прогулянок.

“З огляду на це, просимо вас поки що утриматися від відвідування Центрального парку. Бережіть себе та близьких!” – йшлося у повідомленні, відтоді інформації про формат його роботи не було.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться