Мер Харкова звернувся до містян із застереженням

У свята ворог може робити диверсії, масовані обстріли або будь-що

Міський голова Ігор Терехов закликав харків'ян бути обережними та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

В ефірі національного телемарафону мер зазначив, що сьогодні, 23 серпня, з міркувань безпеки в Харкові не проводитимуться масштабні святкування Дня міста, як це було в мирний час.

"Ми вже звикли до повітряних тривог у повсякденному житті. Але я закликаю харків'ян все ж таки не нехтувати цими сигналами і спускатися в укриття. Попри те, що сьогодні ми святкуємо День міста та День прапора, пам'ятаймо, що загроза обстрілів зберігається завжди", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові святкують День міста: привітала харків’ян і відома співачка

Міський голова Ігор Терехов нагородив харківʼян з нагоди 370-річчя заснування Харкова та Дня Незалежності України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер вручив почесні відзнаки військовим та кращим працівникам галузей освіти, медицини, будівництва, бізнесу, комунальної сфери, рятувальникам, працівникам правоохоронних та судових органів. Також під час заходу мер присвоїв звання почесних амбасадорів Харківської громади представникам від нашого міста у Словаччині, Америці та Великій Британії.

Загалом нагороди отримали понад 120 представників різних професій.

На святі виступила відома українська співачка. Подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: Окупанти вдарили по Харківщині: є загиблі та поранені

Окупанти вдарили по центральній частині Купʼянськ-Вузлового. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". На жаль, двоє цивільних людей загинули. Щонайменше двоє постраждалих. Огляд місця профільними службами триває.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться