Важливу техніку отримали у Харкові від США

Харків отримав оперативний автомобіль для рятувальників

Департамент надзвичайних ситуацій 24 серпня, отримав оперативний автомобіль від міста-побратима Альбукерке (США). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Від американських пожежних машину передали благодійний фонд "Пряма допомога" та волонтерське обʼєднання "Харків".

Цьому сприяли мер Альбукерке Тім Келлер, президент Фонду міст-побратимів Альбукерке Пем Фезер, а також Харбір Бхатія (Міжнародная асоціація міст-побратимів в Україні), Джим Бауерс (представник жителів міста Альбукерке та Фонду міст-побратимів Альбукерке), Джордж Клапіщак ("Альбукерке та Харків - міста-партнери"), Річард Баклер (Міжнародна асоціація міст-побратимів).

Директор Департаменту надзвичайних ситуацій Богдан Гладких подякував їм за надану допомогу та зазначив, що цей автомобіль оснащений усім необхідним обладнанням для організації робіт з ліквідації наслідків катастроф, руйнувань, масштабних пожеж.

До передачі машина перебувала на службі пожежного Департаменту міста Альбукерке.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що зі світлом у Харкові та області

У зв'язку із ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України в регіоні графіки аварійних відключень замінені на графіки погодинних відключень. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, що в АТ "Харківобленерго" опублікували новий графік відключень світла з 24 по 30 серпня, інформує портал "Коментарі". При цьому відбулися зміни у кількості та складі груп у графіку відключень, заявили на підприємстві. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться