У Харкові перевірили генератори: що виявили

Ціни на дані категорії товарів залишилися на рівні осені 2023 року

У Харкові проаналізували ціни на генератори та інші пристрої автономного живлення, якими мешканці можуть скористатися на випадок тривалого відключення електроенергії.

Як повідомили в Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку, бензинові генератори залежно від потужності (від 1,5 до 7,5 кВт) та виробника коштують від 10 до 45 тис. грн.

Ціни на портативні зарядні станції, які використовують для зарядки гаджетів та роботи побутової електротехніки (комп’ютер, wi-fi роутер, холодильник тощо), залежать від виробника, ємності та потужності і в середньому становлять від 10 до 70 тис. грн.

Павербанки коштують в середньому від 400 до 7000 грн. Ціни залежать від торгової марки, ємності пристрою, кількості USB-портів та інших особливостей.

У департаменті зазначили, що ціни на дані категорії товарів залишилися на рівні осені 2023 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                    

У Харкові є можливість отримати відшкодування витрат на незалежні джерела електроенергії

В ЦНАПах м. Харкова можливо подати заяву на часткове відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних (житловими) кооперативів та управителів багатоквартирних житлових будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ЦНАП міста Харків.

Порядком передбачено відшкодування 70 % вартості придбаних у 2024−2027 рр. незалежних джерел електричної енергії, але не більше 100 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться