У частини Харкова немає води: в чому причина (ОНОВЛЕНО)

Мешканцям нагадали про необхідність завжди мати запас води

Водопостачання будинків, розташованих на пр. Петра Григоренка, пр. Льва Ландау, вул. Каденюка та вул. Олімпійській, припинене до 18:00 2 вересня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію водоканалу.

Як повідомили в КП "Харківводоканал", це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на водогоні діаметром 1000 мм на вул Олімпійській, 31.

Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність завжди мати достатній запас води для першочергових потреб.

Телефон для довідок: 15-33.

ОНОВЛЕНО: У частині Немишлянського та Слобідського районів тимчасово немає води.

Як повідомили в КП "Харківводоканал", це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на водоводі на вул. Бригади Хартія, 47.

Так, з 14:00 до 17:00 2 вересня припинене водопостачання деяких вулиць Немишлянського та Слобідського району, обмежених: пр. Льва Ландау, вул. Ньютона, бул. Богдана Хмельницького, пр. Героїв Харкова, пр. Льва Ландау.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові в вересні почнуться відключення газу

3 вересня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" проведуть роботи на газових мережах в Київському районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі". У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання споживачам за адресами.

Споживачів просять бути обачними та перекрити крани перед газовими приладами.  Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Читайте також: У Харківській області відключатимуть газ: у чому причини

Харківська філія "Газмережі" проведе ремонтні роботи у Зміївській громаді. На час робіт буде тимчасово призупинено розподіл газу споживачам у деяких населених пунктах. Ремонтні роботи розпочнуться з 8:00 3 вересня 2024 року.

Відновлення газопостачання буде проводиться після завершення ремонту, орієнтовно 4-5 вересня 2024 року. Для оперативного проведення робіт та відновлення газопостачання, газовики просять клієнтів забезпечити доступ працівникам Харківської філії "Газмережі" до вимикаючих пристроїв (кранів) на газопроводах, на території домоволодінь. Де не буде газу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться