У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Завтра деякі трамваї змінять свій маршрут

Рух трамваїв на вул. Полтавський Шлях, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинений з 9:30 до 15:30 6 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей період трамвай №3 курсуватиме так: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівський – вул. Греківська – вул. Університетська – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Полтавський Шлях – вул. Євгена Котляра – розворотне коло "Вокзал "Харків-Пасажирський".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Салтівці запустили трамвайний маршрут – вперше з початку війни

У Харкові вперше з початку війни запустили 23-й трамвайний маршрут на Салтівці. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Наразі маршрут працює в скороченому форматі — від 602-го мікрорайону до зупинки "Салтівська" через проспект Тракторобудівників та Салтівське шосе.

"Для того, щоб цей маршрут запрацював, нам довелося відновити понад 8 км контактної мережі, яка була повністю відсутня. У подальших планах — повернути довоєнну схему руху 23 трамваю. І також окремо хочеться відзначити, що на цьому маршруті зараз курсують 5 трамвайних вагонів, які нам передали наші партнери з Праги та Пльзеню", – зазначив мер Харкова.

Читайте також: У Харківському метрополітені зміна керівництва

На посаду генерального директора комунального підприємства "Харківський метрополітен" з 3 вересня призначений Владислав Приймак, котрий до цього був виконуючим обовʼязки генерального директора підприємства. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Владислав Приймак закінчив у 2005 році Харківський національний автомобільно-дорожній університет, спеціальність "Автомобільні дороги та аеродроми", кваліфікація - магістр з будівництва.

Де працював до призначення у "підземку" - читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться