Вода не того кольору може бігти з кранів у Харківській області

У місті на Харківщині можуть бути проблеми з якістю води

Сьогодні, 30 січня, з 09:00 у місті Балаклія на Харківщині будуть проводитись роботи по підключенню реконструйованої частини водогону по вулиці Жовтневій через річку Балаклійка.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Відключення водопостачання не передбачається. Проте на деяких ділянках водогону можлива зміна кольору води.

"Просимо з розумінням віднестись до можливих тимчасових незручностей. Буде докладено максимум зусиль, щоб роботи були проведені в найкоротші терміни. Дякуємо за розуміння!" – написали в МВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові про небезпеку оповіщатимуть по-іншому: подробиці

Депутати Харківської міської ради підтримали ініціативу мера Терехова і ухвалили рішення про створення диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу. Про це Ігор Терехов повідомив у своєму телеграм-каналі, інформують "Коментарі. Харків".

"Тож вже з цього року сирена вмикатиметься тільки у випадку небезпеки безпосередньо для міста, а не для всієї області. Це не лише полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу", – зазначив міський голова. Проєкт буде втілений в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого профінансують міжнародні партнери.

Що робиться на Куп’янському напрямку: інформація станом на ранок

За даними Генштабу, минулої доби авіаційних ударів зазнали: Великий Бурлук, Хатнє, Петропавлівка, Піщане, Берестове Харківської області.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Обстріляв з артилерії та мінометів близько 40 населених пунктів, серед них Гур’їв Козачок, Огірцеве Харківської області.

На Куп’янському напрямку окупанти сім разів штурмували позиції наших військ. Чи є успіхи у ворога – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться