Будинок у Харкові, біля якого був прильот ворожої ракети, тепер зі світлом

Енергетики встановили на місці тимчасову трансформаторну підстанцію

Фахівці "Харківобленерго" відновили електропостачання багатоквартирного будинку на вул. Бакуліна, який постраждав від ракетного обстрілу на початку січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ.

Як розповів керівник Північного району електричних мереж Ігор Диряєв, епіцентр вибуху знаходився в 20-ти метрах від місцевої трансформаторної підстанції, внаслідок чого вона зазнала значних пошкоджень. Без світла залишилися понад 100 побутових та 17 юридичних споживачів.

"Ми виконали демонтаж знищеного електричного обладнання, розібрали залишки будівельної частини об'єкта та встановили на місці тимчасову комплектну трансформаторну підстанцію. Як тільки внутрішньобудинкові мережі було приведено до ладу, ми подали напругу на щитову житлового будинку. Також були заживлені юридичні абоненти", - повідомив Ігор Диряєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов задекларував свою зарплату та майно: подробиці

Мер Харкова Ігор Терехов подав декларацію про доходи за 2022 рік у передостанній день подання декларацій чиновниками за 2021-2022 роки – 30 січня. У своїй декларації мер зареєстрував також і сина Андрія. Так, згідно декларації Ігор Терехов орендує квартиру у Харкові площею 101 м2, має у спільній з матір’ю власності квартиру у Харкові площею 69,8 м2, а також його син Андрій має право на проживання в будинку в Іспанії, яким володіє українець Ясинський Олександр Петрович.

У червні 2023 року в ексклюзивному інтерв’ю "Радіо Свобода" Ігор Терехов розповів, де перебувають його діти. У Терехова троє синів: старший 1995 року народження, середній – 2003 року і найменший – 2006-го. Відтак, двоє старших синів харківського міського голови є повнолітніми. За словами мера, вони не живуть у Харкові.

Яку зарплату отримував мер у 2022 році, на чому їздить та скільки зберігає готівки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться